Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Το Blade and Soul Free to play στην Κίνα ; Εξοργισμένοι οι Κορεάτες παίκτες;


Το Blade and Soul Free to play στην Κίνα ; Εξοργισμένοι οι Κορεάτες παίκτες;


Η Tencent Games Εκδοτική Εταιρία του Blade and Soul στην Κίνα αποφάσισε για ένα πλήρης ελεύθερο μοντέλο παιχνιδιού με Cash Shop.



Θα υπάρχει και VIP πρόσκληση έγγραφης "Blade and Soul member " με την οποία θα δώσουν στους παίκτες διαφορές παροχές, όπως τίτλους, avatars, max stamina, faster mediation, increased MP recovery (+5%), base defense (+3%) and base HP (+3%). Όλες οι παροχές θα είναι account-wide.



Η VIP συνδρομή θα έρθει σε διαφορετική διάρκεια, όπως 7 ημέρες, 30 ημέρες, και 90 ημερών (θα προστεθούν και αλλά προφανώς). Κοστούμια θα δοθούν με κάθε εγγραφή, αν η διάρκεια δεν δηλώνεται.



Το Blade and soul είναι σήμερα P2P (pay to play) στην Κορέα με ένα Cash Shop και με αυτά τα νέα ήρθε μεγάλη οργή από τους Κορεάτες με την ανακοίνωση του F2P της Κίνας στα Φόρουμ γίνετε πανικός από δυσαρεστημένους παίκτες λέγοντας "FUCK CHINA" (Γαμω την Κίνα μου :P) και ορισμένοι σχεδιάζουν εξέγερση.



Άραγε θα αλλάξει η NCSoft την Κορεάτικη συνδρομή για να κατευνάσει τους παίκτες της;



Εδω να πούμε ότι είναι φυσικό να οργιάζουν οι Κορεάτες με αυτήν την είδηση και επιπλέων η Κίνα διόρθωσε πολλά προβλήματα που υπήρχαν με την είσοδο της στο 3ο CBT