Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Blade & Soul 7 Κύματα (Major) Ενημέρωσης


Blade & Soul 7 Κύματα (Major) Ενημέρωσης. Μια προεπισκόπηση για το μέλλον του Blade & Soul.





Blade & Soul 7 Κύματα Ενημέρωσης
Η ομάδα Bloodlust αποκάλυψε μόλις το μέλλον του Blade & Soul με μια προεπισκόπηση των επερχόμενων 7 Κυμάτων Ενημέρωσης τους. Οι σειρές αυτές των ενημερώσεων θα φέρουν μαζί τους νέα και επανασχεδιασμένα dungeons, PvP πεδία μάχης, cross server party finder και ένα νέο class.





Περίληψη Περιεχομένου
  • 1ο Κύμα - Επανασχεδιασμός Dungeon Το Υπόγειο του Θαλάσσιου Φιδιού Προμήθειας
  • 2ο Κύμα - Νέο σόλο Dungeon, Ο Πύργος του Mushin
  • 3ο Κύμα - Cross-server party (Dungeon) finder. Cross-server party invite
  • 4ο Κύμα - Νέo τυχαιοποιημένο Dungeon, Ο Λαβύρινθος Spiral
  • 5ο Κύμα - 36v36 PvP instanced πεδίο μάχης
  • 6ο Κύμα - 1v1 Cross-server πεδίο μάχης
  • 7ο Κύμα Νέο Class, οι Lyn Blade Master





    1ο Κύμα - Επανασχεδιασμός Dungeon Το Υπόγειο του Θαλάσσιου Φιδιού Προμήθειας 
    Η πρώτη ενημέρωση θα περιλαμβάνει πλήρη επανασχεδιασμό του Dungeon, Το Υπόγειο του Θαλάσσιου Φιδιού Προμήθειας. Το Dungeon θα ανανεωθεί και πάλι σε μέγεθος 24ων παικτών. Το νέο Dungeon θα ονομάζεται Stormy Το Υπόγειο του Θαλάσσιου Φιδιού Προμήθειας. Παρόμοια με τον ανοιχτό κόσμο τα Bosses θα βρίσκονται σε όλο τον κόσμο του Blade & Soul, Στα Bosses του νέου Dungeon θα μειωθούν τα Drop τουλάχιστον ένα κουπόνι για τον καθένα για να το χρησιμοποιήσετε κοντά σε ένα από τα Wheel Loot για μια ευκαιρία να κερδίσετε ένα όπλο, Bo-Pae και πανοπλίες . Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης τα Bosses του πρόσφατου ανανεωμένου Dungeon θα είναι πολύ πιο δύσκολα από τα άλλα Bosses στον κόσμο.



    2ο Κύμα - Νέο σόλο Dungeon, Ο Πύργος του Mushin  
    Μετά από όλα τα θετικά σχόλια που έγιναν για το σόλο Dungeon η ομάδα Bloodlust θα κυκλοφορήσει ένα νέο σόλο Dungeon στο δεύτερο κύμα. Αυτό το νέο Μπουντρούμι(Dungeon),με όνομα Ο Πύργος του Mushin, θα αυξηθεί σε δυσκολία, καθώς ανεβαίνετε υψηλότερα στον πύργο. Θα πρέπει να είστε στην κορυφή του παιχνιδιού, ώστε να προχωρήσετε σε αυτήν την πρόκληση του Dungeon. Ο εξοπλισμός ανταμοιβής που θα πάρετε προς το τέλος του Dungeon θα είναι αντάξια της ανταμοιβής των multiplayer Dungeons





    3ο Κύμα - Cross-server party (Dungeon) finder. Cross-server party invite 
    Ένα νέο σύστημα παντρολογήσεις των party (cross-server) θα κυκλοφορήσει με την τρίτη ενημέρωση. Αυτό θα σας επιτρέψει να βρείτε ομάδες πολύ πιο γρήγορα για τα διάφορα party προσανατολισμένου περιεχόμενου. Επίσης θα είναι σε θέση να καλέσει τους φίλους σας από άλλους servers στο party σας πριν μπείτε στην ουρά.


    4ο Κύμα - Νέo τυχαιοποιημένο Dungeon, Ο Λαβύρινθος Spiral 
    Η τέταρτη ενημέρωση θα προσφύγει στο τυχαιοποιημένο dungeon σέρνοντας τους οπαδούς έξω. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση θα περιέχει ένα νέο τέλος του παιχνιδιού dungeon που ονομάζεται ο Λαβύρινθος Spiral. Το μπουντρούμι θα περιέχει τρεις ορόφους τυχαιοποιημένου περιεχομένου, όπως τέρατα, bosses, πατώματα και λάφυρα. Οι παίκτες θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να περιμένουν το απροσδόκητο καθώς προχωρούν μέσα από αυτό το λαβύρινθο.

     


    5ο Κύμα - 36v36 PvP instanced πεδίο μάχης 
    Η πέμπτη ενημέρωση θα εισάγει το πρώτο instanced PvP πεδίο μάχης, το Naryu κρύσταλλο πεδίου μάχης. Αυτό το πεδίο μάχης θα διαθέτει ένα μεγάλο instanced πεδίο μάχης για 72 παίκτες (32 για κάθε παράταξη) για να διοικήσουν και να κατακτήσουν. Ο πρώτος που θα καταστρέψει την βάση της εχθρικής ομάδας κερδίζει. Οι παίκτες θα είναι σε θέση να περιμένουν στην ουρά σόλο ή ομάδας. Το πεδίο μάχης θα περιλαμβάνει αποστολές και θα σας ανταμείψει με PvP λάφυρα.



    6ο Κύμα - 1v1 Cross-server πεδίο μάχης
    Η Ομάδα Bloodlust δεν κρατά έξω τους οπαδούς των PvP. Η έκτη ενημερωμένη έκδοση θα περιέχει ένα cross-server εναντίον ενός πεδίου μάχης. Το πεδίο μάχης θα διαθέτει ένα σύστημα λήψης αγώνα που κάνει ζευγάρια με αντιπάλους από μια παρόμοια κατάταξη(ιδίου Rank) PvP.



    7ο Κύμα Νέο Class, οι Lyn Blade Master
    Η έβδομη και τελευταία ενημερωμένη έκδοση θα περιέχει την αναμενόμενη 7η Class,  Blade Master Lyn. Μην συγχέεται αυτή την κατηγορία με την ήδη υπάρχουσα Blade Master. Οι Lyn Blade Masters θα έχουν ένα εντελώς νέο σύνολο από ικανότητες, μαζί με κάποια παλιά αγαπημένα από την αρχική Class. Μια ποικιλία από AoEs, stuns και  μια ολοκαίνουρια δύναμη γραπώματος - δεν πρέπει να συγχέεται τα Class Blade Master - θα είναι στη διάθεσή σας ως Blade Master Lyn. Θα είναι σε θέση να αρπάξει τα Bosses, κάτι που οι Force Masters δεν έχουν ακόμη ‘διδαχτεί’!

    Η Class αυτή θα είναι αρκετά εύκολο να κυριαρχήσει σε σύγκριση με την αρχική Blade Master και τις άλλες Classes του Blade & Soul, σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης. Επίσης, θα έχουν ένα νέο είδος σπαθιού, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτά τα μικρά παιδιά που κλέβουν τα όπλα σας, Blade Masters.

    Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το βίντεο παραπάνω για μια ματιά στη νέα Class Lyn Blade Master σε δράση.